Den heteroseksuelle begærsøkonomi – hvad er det?

I mange år har jeg skrevet artikler om køn og kultur indenfor – og udenfor det, jeg kalder den heteroseksuelle begærsøkonomi. Artiklerne er blevet offentliggjort i diverse medier. Nu har jeg samlet et udsnit af dem her på hj.siden. Jeg introducerer begrebet den heteroseksuelle begærsøkonomi, hvor begæret som kulturel kodning og påbud hovedsageligt er struktureret efter de principper patriarkatet foreskriver og er afhængig af. Det vil sige et heteroseksuelt begær, hvor kvinder og mænd er tildelt roller med hver sit handlemønster. https://r-bner.dk/ordliste/ Nu er jeg nysgerrig på om andre benytter heteroseksuel og begærsøkonomi i et samlet begreb – i artikler, bøger etc. Hvis du kender noget til det, så henvend dig gerne – her eller på messenger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *